HERKENBAAR BREDA

Breda, een prachtige historische stad waar veel mensen een prachtige herinnering aan hebben. Een stad waar je bij wilt horen en geen afstand van wilt nemen. Nu is het nog dichterbij te halen. Haal een stukje Herkenbaar Breda in huis met een geweldige afdruk aan uw eigen muur. Of maak iemand blij met een afdruk van Herkenbaar Breda.

FOTO’S VAN HERKENBAAR BREDA

 Bekend van o.a. Intratuin Breda.


Wilt u bestellen of heeft u een vraag?

Neemt u contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Haven Breda in Sneeuw
Prinsenkade Breda
Herkenbaar Breda - Harold Spierenburg
Kasteel Bouvigne in winter
Kasteel Bouvigne Breda
De daken van Breda
Herkenbaar Breda - Princenhage

De laatste nieuwe toevoeging aan de exclusieve collectie van Herkenbaar Breda

Markt Princenhage – een stukje historisch maar Herkenbaar Breda

Prachtig design

Een afdruk is van optimale kwaliteit dankzij een afdruk op Xpozer of een topkwaliteit canvas.
Superscherp detail en blijft jaren lang mooi.

Eenvoudig op te hangen

Met slechts een enkel schroefje in de muur kunt u de foto bevestigen. Iedereen wordt blij met zo’n systeem.

Geweldig resultaat

De reacties van bezoek zullen overweldigend zijn wanneer ze een foto van Herkenbaar Breda aan uw muur zien hangen.

Voorbeeld van Herkenbaar Breda boven de bank
Wat zit er in de verpakking van Xpozer:

Natuurlijk de foto van uw keuze. Kies een foto uit de collectie van HERKENBAAR BREDA. U kunt ze ook allemaal sparen en regelmatig wisselen tussen de verschillende foto’s met 1 enkel spansysteem. Iedere keer een nieuwe foto aan de muur afhankelijk van het jaargetijde. Mail me voor meer informatie.

 Wilt u liever een afdruk op Canvas, hout, aluminium of iets anders. Er is zoveel mogelijk. Heeft u iets leuks gezien, deel het met me en we bespreken samen de mogelijkheden. 

Uniek spansysteem met zwevend effect.
Het licht aluminium frame waarop de foto wordt gemonteerd is voorzien van een veer. Hierdoor blijft de foto jarenlang netjes op spanning staan en zal deze altijd strak aan de muur blijven hangen. De foto hangt een enkele centimeter van de muur waardoor het lijkt alsof uw foto zweeft aan de muur. Heel bijzonder en erg fraai.
Luxe geschenkverpakking

De inhoud van de doos zit netjes verpakt met opvullend beschermingsmateriaal waardoor de foto niet kan beschadigen. Er is tevens een extra laag beschermende foto over de foto heen aangebracht.
De doos kan later nog worden gebruikt om de foto weer netjes in op te bergen wanneer u gebruik wilt gaan maken van het wisselssyteem. Mail me wanneer u hier meer informatie over wilt ontvangen.

Montagehandleiding
In de doos zit staat op het karton een korte instructiehandleiding geprint. Dit als hulp voor het in elkaar zetten van het ophangsysteem. Echter zal deze handleiding niet snel nodig zijn want het spreekt al snel voor zich.

Contactformulier - Herkenbaar Breda

10 + 8 =

Foto van haven van Breda!

Een voorbeeld van de mogelijkheden met de foto’s van herkenbaar Breda. Van een mooie foto in de woonkamer tot volledige wandbekleding.

Voor meer informatie of vragen!!

Pin It on Pinterest