Fotoshoot met Puck de Labradoodle

door | apr 3, 2021 | 0 Reacties

Van een aardige mevrouw uit het midden des lands kreeg ik de vraag of ik een foto wilde maken van haar hond Puck. Een schattige jonge Labradoodle die de allerliefste was in huis. Zeker wanneer je het haar man zou vragen. Voor zijn verjaardag wilde ze een grote afdruk van de mooiste foto en misschien nog wat aanvullende mooie foto’s om te delen.
Na het afstemmen van de details en de aanvullende gegevens was het een flinke opgave om een buitenlocatie te vinden in de maand Maart. En dat op een locatie waar ik niet echt goed de weg weet. Dat maakt vooronderzoek leuk. Met de auto het weekend vooraf op zoek naar leuke fotoplekjes waar het mooi zou uitkomen om een foto te maken. Maar het was koud, regende regelmatig en de koude noordoosten wind was niet echt prettig te noemen. 
Op de dag zelf vroeg aan de slag want smiddags was het weer slecht weer voorspelt. Nou dat was goed gekozen. We begonnen met een flauw zonnetje en we eindigde een uur later in de stromende regen. Maar de foto’s hadden we.
Na een aantal dagen begon de 2de lastige klus, welke foto is nou het mooist. Gelukkig ook daar aan uitgekomen.
Afdruk besteld op groot Canvas en een aantal weken later was baasje van Puck helemaal blij verrast met het mooiste verjaardagscadeau. Misschien wel het mooiste cadeau van afgelopen jaren. 

Alle foto’s van de shoot: https://haroldspierenburgfotografie.pixieset.com/puckdelabradoodle/

Pin It on Pinterest

Share This