Elf Fantasy Fair 2016

Arcen
Scroll down for the results

Magic Countdown

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Elfia 2016 Arcen

Zomerse temperaturen en dan een weekend Elf Fantasy fair in Arcen, zo mooi als deze is het nog niet eerder geweest. Prachtige creaties van modellen die eindelijk eens niet rekening hoefde te houden met regen en koude wind. De gezichten van de modellen stonden net zo zonnig te stralen als de warme zon aan de hemel. Trollen, jonkvrouwen, filmhelden en een zeer bonte verzameling aan andere creaties. Dit allemaal te aanschouwen en te fotograferen op de Elfia 2016 in Arcen – Elf Fantasy Fair in Arcen.

Kleine afbeeldingen kunnen groot worden.

Klik erop en geniet er van.

Elfia

Foto afdruk voor aan de muur zonder logo. Dat kan...!!
Kijk op Prints.

Volgende Elfia 2017 Arcen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Afgelopen weken veel, heel veel uren besteed aan het bewerken van al deze foto’s. En ik blijf steeds maar nieuwe toevoegen omdat ik eigenlijk niemand wil teleurstellen. Het kan toch niet zo zijn dat ik van iemand een foto heb gemaakt. Iemand die zijn best heeft gedaan om mooi te poseren en daarbij alle voorbereidingen heeft getroffen om er mooi uit te zien. En dan deze niet posten.
Maar helaas zijn niet van iedereen die ik op de foto heb gezet ook de foto’s geslaagd en mooi genoeg om ze hier toe te voegen.

Maar met deze foto’s wil ik de modellen bedanken.. Daarbij ook de mensen die me die 2 prachtige dagen hebben geinspireerd tot het maken van mooie foto’s. En natuurlijk ook alle bezoekers die komen kijken op deze website.

Wil je een berichtje achterlaten, dan kan onderaan deze pagina. Wil je een foto toevoegen op Pinterest of deze pagina delen op Facebook of Twitter, dan ben ik je zeer dankbaar. Als je me wilt volgen, dat mag natuurlijk altijd. Ik ben dol op fans.

Er komen nog enkele foto’s bij komende dagen dus kom zeker nog even kijken komende tijd. En neem ook eens een kijkje op de andere pagina’s van deze website.

Met vriendelijke groet, Harold Spierenburg

Elfia 2016 Arcen

Elfia

Modellen, prinsessen, actiehelden en nog veel meer....

Wilt u een reactie achterlaten??

Dat kan onderaan de pagina.

Pinterest

Vind je het leuk om één of meerdere foto’s toe te voegen aan Pinterest?

Links in het scherm zit hiervoor een Pinterest button waarna je de mooiste afbeeldingen kunt selecteren en vervolgens eenvoudig kunt toevoegen aan Pinterest.

Facebook

Vind je het leuk om deze pagina toe te voegen aan Facebook?

Links in het scherm zit hiervoor een Facebook button om de pagina een like te kunnen geven. met  bovenstaande logo kom je op mijn Facebook pagina terecht.

Stay tuned!