Victorian Dream II

Fotoresultaten

Victorian Dream – Foto resultaten

door | feb 4, 2016 | 1 reactie

Victorian Dream – The next episode Part II

 

Op 30 januari 2016 was het dan eindelijk zover. Na bijna 1,5 jaar wachten was er weer een editie van de Victorian Dream fotoshoot.
De accu’s waren vol geladen en de kaartjes tot de bodem leeggemaakt. Wat stond iedereen op scherp in de ochtend. Het weer was allerbelabberdst vanwege de regen die met bakken naar beneden kwam zetten en de wind die de paraplu’s deed wegwaaien. En met alle natte spullen in de toegewezen kleedruimte was al snel een zwembad. Herorganisatie in de eerste 10 minuten gaf hierdoor weer de nodige¬†beperkingen, was het maar zomer!! En dat terwijl er 6 deelnemers minder waren dan de vorige editie.

Om half elf waren nagenoeg alle deelnemers present en werd er het startschot gegeven. Klaar voor vele foto’s van prachtig geklede modellen. Mooie jurken en ¬†nette kostuums waren uitdaging voor de fotograaf om dit zo mooi mogelijk vast te leggen. Aan het eind van de middag was de energie van veel mensen nog ver niet op maar helaas was het tijd om ruimte te maken voor de gasten die hadden gereserveerd om te eten bij restaurant ‘t Zusje of Brasserie Tivoli in Oudenbosch.
Veel dank voor het mogen gebruiken van deze bijzonder mooie locatie. En natuurlijk alle deelnemers heel hartelijk dank voor de deelname en het bijdragen aan deze drukke maar geweldige dag.

 

1 Reactie

  1. Lorna

    Die eerste foto is echt super gaaf! Echt een heel mooi plaatje!
    Wel jammer dat ik deze shoot gemist heb! Is een pracht locatie zeg!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This