MidwinterFair 2015 – Archeon

door | dec 13, 2015 | Blogging, Evenementen | 7 reacties

De Midwinterfair 2015 in het Archeon in Alphen aan de Rijn.

Ik ben al diverse malen naar de Elf fantasy fair geweest afgelopen jaren. Het zijn altijd gezellige dagen en leuk om te fotograferen maar op een gegeven moment heb je alle leuke fotohoekjes en mooie plekjes wel gezien. Afgelopen weekend werd ik gevraagd waar ik bleef op de midwinterfair in het Archeon. Daar was ik eigenlijk nog nooit eerder geweest. Natuurlijk ken ik het Archeon wel maar MidwinterFair, het klinkt interessant. Dus ik, toe aan een dagje frisse lucht en wat nieuwe foto’s, mijn spullen bij elkaar gezocht en op zondagmorgen naar Alphen a/d Rijn gereden.

Een uurtje rijden bracht me om 10:00 uur precies bij de ingang van het park. Na een kleine teleurstellende aankomst om € 5,00 euro te moeten betalen om te parkeren in de berm van de openbare weg ging ik goedgemutst op verkenning. Het park gaf veel uitdaging tot het maken van foto’s in stijlvolle settings van de huisjes van het Archeon. Zowel binnen als buiten is er veel te spelen met de omgeving en daarmee een leuke setting te maken.

Daarnaast heb ik zoveel plezier gehad met een aantal bekende vrienden maar ook drie vrolijke dames mogen ontmoeten en s’avonds toe kunnen voegen aan mijn vriendenlijst van Facebook. Dit al tesamen betekende dat de dag voor mij een geslaagd succes is geworden. Het was al na 17:00 uur voordat ik het park weer verliet met een fotokaartje vol digitaal fotomateriaal. Volgend jaar hoop ik zeker weer naar de Midwinterfair 2016 in het Archeon te kunnen gaan. Ik hou Facebook in de gaten.

Een reactie onderaan deze pagina is top! Scroll verder.

Pin It on Pinterest

Share This