Landschaftspark 2018

Duisburg
Scroll down for the results

Landschaftspark Duisburg

De winter duurde lang. De dagen waren koud, donker en nat. Zelfs sneeuw en vorst waren nog te vinden. Maar….!!! De vooruitzichten waren geweldig. Een fotoshoot georganiseerd door Ruud de Korte in het magistrale Landschaftspark in Duisburg. En het was een geweldige dag. Een dag waarvoor 11 modellen en 11 fotografen waren uitgenodigd. En wat was iedereen enthousiast. Er werden honderden, misschien wel duizenden foto’s geschoten door zeer getalenteerde fotografen in een ambiance van zware industrie. Dikke pijpleidingen, tientallen stalen trappen en een overvloed aan gangetjes en ruimtes die de tand des tijds hebben doorstaan van de zware ijzerfabrieksarbeiders. De prachtige modellen hadden zich volledig uitgeleefd om een creatie neer te zetten die optimaal viel in te passen in deze omgeving. Wat was is dit VET!!! En de resultaten met de foto’s zelfs nog mooier.
Model: Cas Hofstee
Model: Cas Hofstee en Emma McMurphy
Kleine afbeeldingen kunnen groot worden. Klik erop en geniet er van.
Model: Patricia Klappe
Model: La Dutchessa
Kleine afbeeldingen kunnen groot worden. Klik erop en geniet er van.
Model: Constance Bashford
Model: Shanou Elise
Model: Christina Critter

Landschaftspark Duisburg

Model: Lilith Vanderstorme

Pinterest

Vind je het leuk om één of meerdere foto’s toe te voegen aan Pinterest?

Links in het scherm zit hiervoor een Pinterest button waarna je de mooiste afbeeldingen kunt selecteren en vervolgens eenvoudig kunt toevoegen aan Pinterest.

Facebook

Vind je het leuk om deze pagina toe te voegen aan Facebook?

Links in het scherm zit hiervoor een Facebook button om de pagina een like te kunnen geven. met  bovenstaande logo kom je op mijn Facebook pagina terecht.

Stay tuned!

Pin It on Pinterest

Share This