Grote Kerk Breda

door | mei 28, 2012 | 1 reactie

De Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk op de Grote Markt in het centrum van Breda.

Vandaag was het tijd om een dag dicht bij huis te blijven in Breda. Omdat het mooi helder weer was ben ik op mijn fiets met camera op pad gegaan naar het centrum van Breda.
Grappig om te zien was dat zoveel mensen met een toeristenkaart rondlopen. Sommigen kwamen de weg aan me vragen. Leuk om daarbij wat extra uitleg te geven en de mensen dankbaar te zien genieten van dit gebaar. Na een uurtje op verschillende plaatsen te hebben gekeken nog even het dak van de parkeergarage opgezocht en daar deze stitch gemaakt. Met uitzicht over de gekleurde daken en de pracht van de Grote Kerk van Breda. Een geslaagd dagje met een paar mooie foto’s.

De Grote kerk van Breda

 

Helaas is deze foto al diverse malen ten prooi gevallen aan mensen die de foto graag gebruiken voor andere doeleinden zonder enige kennisgeving en/of vergoeding. Een van de meest zichtbare rechten die de maker heeft op een werk is het auteursrecht (copyright) daarop. Dit geldt ook voor fotografen. Vrijwel elke foto is auteursrechtelijk beschermd, en mag dus niet worden gepubliceerd of gekopieerd zonder toestemming van de fotograaf. Ook niet als de publicatie zonder commercieel oogmerk is of alleen op Internet plaatsvindt.

Pin It on Pinterest

Share This