FOTO AAN DE MUUR

Scroll down

Afgelopen tijd heb ik ervaren dat ik mensen blij kan verrassen met de afdrukken die ik kan leveren. In samenwerking met Xpozer kan ik als pro fotograaf fraai fotomateriaal die voldoen aan uw wensen. Xpozer levert afdrukken in superscherp detail wat niet meer valt te vergelijken met de canvas afdrukken waarvoor de meeste mensen afgelopen jaren hebben gekozen. De afdruk hoeft niet te worden ingelijst maar kan met lichtgewicht frame eenvoudig worden opgehangen met 1 simpel schroefje in de muur. Daarnaast blijft de afdruk zeer lang mooi, is modern en is zeker te weten een wauw moment voor mensen die de foto voor de eerste keer bij je aan de muur bewonderen.

 

Wat is het beste formaat?

Uit ervaring van klanten is gebleken dat zij aanraden om de breedte van het interieurstuk (bv bank, eetkamertafel, bed, kast) te nemen als uitgangspunt voor de breedte van de foto. Je kunt ook door meerdere foto’s naast elkaar te plaatsen een heel creatief mooi, indrukwekkend resultaat krijgen. Als er geen interieurstuk onder de foto staat, dan wordt aangeraden om minstens een hoogte van 80 cm te nemen.

 

Locatie

boven bank formaten groter dan 100cm breedte of meerdere kleinere formaten
boven eetkamertafel formaat rond de 100cm breedte
gang / hal / trapoverloop meerdere kleinere formaten achter elkaar voor meer ruimtelijk effect
boven bed formaten groter dan 100cm of meerdere kleinere formaten
vrijhangend formaten hoger dan 80cm
Prijzen & Formaten
Er zijn veel verschillende maten en formaten leverbaar. In 4:3, 3x2, 16x9 of vierkant en zelfs panoramaformaat tot 2 meter aan toe. Tevens is het de vraag of u zelf een foto heeft of dat u gebruik wilt maken van de foto’s van Harold Spierenburg of dat hij er voor u eentje maakt.

Al deze factoren zijn bepalend voor de prijs van uw foto. Wilt u prijs informatie. Stuurt u uw wensen toe in een mail zodat we samen een prijsindicatie kunnen opstellen en kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Ook op supergroot formaat is leverbaar. Ook hierover wil ik u vragen om contact op te nemen via het contactformulier.

 

Foto aanpassingen
De foto’s worden zo nauwkeurig mogelijk geoptimaliseerd.
Gelet wordt op onder andere sharpening, noise reduction, exposure correction, contrast enhancement en spot(healing) om meer uit iedere foto te halen.

Natuurlijk zijn persoonlijke wensen ook nog aan te geven. Een foto in zwart-wit, sepia of vele andere aanpassingen kunnen samen worden bekeken en indien mogelijk toegepast op een foto.

Vraag informatie aan via het contactformulier.

Maximale scherpte, wisselbaar en alle aandacht voor uw foto.
Happy customers.

Jan G.

Besteld: Xpozer: Moraine lake 120x80cm

 

“Vandaag de foto ontvangen. Hij staat erg mooi in de kamer. We zijn er erg blij mee. ”

Moraine Lake

3 Juni 2016

Marty M.

Besteld: 2 x bewerkte afdruk van eigen foto’s.

 

“Hoi maatje, wil je even laten weten, dat ik iedere dag vol blijschap naar de prints/afdrukken kijk.
Thx man. om mijn wens uit te laten komen.”

2 Juni 2016

Pin It on Pinterest